creative
Tervezés, nyomtatás, vágás, laminálás és kasírozás

Koncepció & Design

Az ötlettől a hatékony design-ig…

Minden egyes kihívás során, amit az ügyfelek igényei jelentenek számunkra, a BEPRO elsőként felállít egy megvalósítási tervezetet, megalkotva a kiindulópontok és keretfeltételek rendszerét. Ez a folymat magában foglal olyan pontokat, mint a lehetőségek felmérése, szétválogatása, az egyes tervezetek “elhelyezése” az üzlettérben, az alapvető funkciók, színek és anyagok megválogatása. A funkcionalitást tekintve, a fogyasztók vásárlási szokásai és a kiskereskedők használati igényei egyaránt fontos szempontok számunkra. Mindig a legújabb típusú alapanyagokat alkalmazzuk az aktuális trendek alapján függően a márkától és az ágazattól.

Munkánk során nem ismerünk kompromisszumot. Minden esetben azt a megoldást keressük, ahol a forma, a kivitel és az ügyfeleink által megfogalmazott kommunikációs cél halmazainak metszete a legideálisabb.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>